Η Ένωση Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης «το Εργαστήρι» σας γνωστοποιεί ότι στις 12-Οκτ-2018 και ώρα 19:00 θα γίνουν τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ της Ατομικής Έκθεσης του ΝΩΝΤΑ ΡΕΝΤΖΗ στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών, στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα.

Η Έκθεση έχει τίτλο «η Ελλάδα της Ελπίδας και του Μόχθου» και πραγματοποιείται στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών, στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα, με την ευκαιρία της 74η επετείου της Απελευθέρωσης της Αθήνας από την Ναζιστική κατοχή (12-Οκτ-1944).

Στην Έκθεση θα παρουσιασθούν, για πρώτη φορά, μοναδικά έργα του ΝΩΝΤΑ ΡΕΝΤΖΗ και η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίου ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Η Έκθεση θα διαρκέσει από 3 έως και 28-Οκτ-2018 και οι επισκέψεις θα πραγματοποιούνται, εκτός Τρίτης, από 9:00 έως 16:00 – Σάββατο και Κυριακή από 10:00 έως 15:00

Η Ένωση Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης, θα διαθέσει πούλμαν για μετάβαση και επιστροφή των μελών της και των Φιλοτέχνων Ηλιούπολης.

Το πούλμαν θα αναχωρήσει την 12-Οκτ-2018 από το «ΒΑΓΟΝΙ» στις 18:00 και από την πλατεία «Κανάρια» (Παραντίνο), με επιστροφή στα ίδια σημεία.

Έκθεση Νώντα Ρεντζή στο Μουσείο της πόλεως των Αθηνών

Ο Πρόεδρος                               η Γεν. Γραμματέας
Στέλιος Μαρούλης            Μαίρη Σταθουλοπούλου

ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
"Το Εργαστήρι"
Σοφ. Βενιζέλου 92 & Πουσουλίδου 39, 16341 Ηλιούπολη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.