Αγαπητοί συμπολίτες. Ξεκινάμε για μια ακόμη χρονιά την λειτουργία του Δημοτικού Χειμερινού Κινηματογράφου του Δήμου Ηλιούπολης.

Ο Χειμερινός μας Κινηματογράφος αποτελεί μια πρόταση εναλλακτικής και ποιοτικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου των πολιτών.

Μια πολιτιστική πρόταση διασκέδασης, χαλάρωσης και διεξόδου που προσφέρει ο Δήμος Ηλιούπολης στους συμπολίτες μας σε μια περίοδο δύσκολη και πιεστική.

Ο Χειμερινός Κινηματογράφος του Δήμου Ηλιούπολης έχει για μας μια έντονη κοινωνική διάσταση.

Όχι μόνο διότι επιτρέπει στους πολίτες της Ηλιούπολης χωρίς έξοδα αποφεύγοντας την μετακίνηση στην Αθήνα να απολαμβάνουν ποιοτικές στιγμές της 7ης Τέχνης αλλά κυρίως διότι αποτελεί θεσμό πια κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας με την πρωτοβουλία να συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα αγαθά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Για μας ο Δημοτικός Χειμερινός Κινηματογράφος του Δήμου Ηλιούπολης είναι ένας δείκτης των αντανακλαστικών αλληλεγγύης της τοπικής μας Κοινωνίας που με την τεράστια ανταπόκριση που έχει, μας δίνει θάρρος και κουράγιο να συνεχίσουμε ακόμη περισσότερο και με αποτελεσματικότερες πρωτοβουλίες.

Σας καλώ να χαρείτε την υποδομή αυτή του Δήμου και σας εύχομαι να περάσετε τις καλύτερες στιγμές, αξιοποιώντας την ποιοτική επιλογή που κάναμε.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης
Βασίλης Βαλασόπουλος

Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 στις 19:00 μ.μ. ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει τα εγκαίνια του Δημοτικού Χειμερινού Κινηματογράφου στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου.

Η φετινή περίοδος ξεκινάει με την προβολή της Ελληνικής ταινίας «Καζαντζάκης» και με την ευκαιρία θα τιμηθεί ο σκηνοθέτης κ. Γιάννης Σμαραγδής.

O χειμερινός δημοτικός κινηματογράφος αρχίζει τις προβολές του το Σάββατο 03/11/2018 και τελειώνει τη Κυριακή 14/04/2019. Οι παιδικές ταινίες είναι μεταγλωτισμένες.

Για δείτε το πρόγραμμα 2018-2019 του Δημοτικού Κινηματογράφου, πατήστε εδώ.

Σε κάθε παράσταση μαζεύουμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο. Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε: 210 99 70 125

πρόγραμμα 2018-2019 του Δημοτικού Κινηματογράφου

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.