Το Σωματείο Εργαζομένων Ηλιούπολης απευθύνει πρόσκληση προς όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις & τα Σωματεία - Φορείς της Ηλιούπολης σε συζήτηση για το θέμα που έχει προκύψει με την ιδιωτικοποίηση του ηλεκτροφωτισμού της πόλης μας.

Στην πρόσκλησή τους αναφέρουν:

Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια στην πόλη ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

Η δημοτική αρχή πιστά στοιχισμένη στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα σχέδια και τις νομοθετήσεις των ελληνικών κυβερνήσεων, των προηγούμενων και της σημερινής της Ν.Δ., δίνουν γη και ύδωρ στους επιχειρηματικούς ομίλους, ταΐζοντας τους φρέσκο χρήμα από τα ανταποδοτικά τέλη των δημοτών, για να έρθει η ανάπτυξη γι αυτούς, ενώ για τους πολίτες της πόλης δεν προβλέπεται ούτε 1 ευρώ μείωση στα ανταποδοτικά τέλη.

Η  "λύση" της εκχώρησης της λειτουργίας και  συντήρησης για 12 χρόνια σε ΙΔΙΩΤΗ δηλώνει σαφώς ότι, το όποιο όφελος από την ενεργειακή αναβάθμιση δεν θα το δει ο δημότης στη τσέπη του, αλλά ο επιχειρηματικός όμιλος που θα αναλάβει τη διαχείριση του και παράλληλα ένας κρίσιμος και ζωτικός τομέας για την πόλη θα παραδοθεί στα χέρια του ιδιώτη.

Ως εργαζόμενοι λέμε ΝΑΙ στην ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ της ΠΟΛΗΣ μας και την ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, που αυτό θα μεταφραστεί σε μείωση των δημοτικών τελών για τους δημότες, με αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού από τους εργαζόμενους του δήμου και με πλήρως στελεχωμένες υπηρεσίες.

Καλούμε τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς της πόλης να μην επιτρέψουν αυτή την εξέλιξη που υποθηκεύει το μέλλον της πόλης μας και να παλέψουμε από κοινού για την ενεργειακή αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού της πόλης μας από τις δημοτικές υπηρεσίες με το όφελος να πηγαίνει στους δημότες και όχι στους επιχειρηματικούς ομίλους.     

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ τη ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 7 μ.μ. σε ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ στον εξωτερικό χώρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ (Ακομινάτου και Παπαφλέσσα) στο 2ο δημοτικό σχολείο.

Το Δ.Σ.

Σ.Ε.Δ.Η.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.