Στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις τη «Νίκη της Ζωής» ενάντια στον Καρκίνο
Μουσικοποιητικό και χορευτικό δρώμενο με θέμα «Όνειρα / Dreams» διοργανώνει ο Σύλλογος «Λάνασσα – Υπέρ Παιδιών με Καρκίνο», για την αρωγή των οικογενειών που δίνουν κάθε μέρα τη μάχη της ζωής ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, στις 17:00 στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ηλιούπολης, τον «Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων» και την «International Action Art», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό με προαιρετική προσφορά τροφίμων και φαρμάκων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου του Δήμου.

Στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου θα διοργανωθεί ταυτόχρονα «Μπαζάρ» με χειροποίητες δημιουργίες της «Λάνασσα» και μικρή έκθεση ζωγραφικής, για την ενίσχυση των δράσεών της.

Το περιεχόμενο, η ταυτότητα και οι συντελεστές της Εκδήλωσης:

Το Μουσικοποιητικό και χορευτικό δρώμενο είναι σε ποίηση και μουσική, της κ. Χλόης Ν. Αμαράντου, ενώ στην παρουσίαση ευγενικά συμμετέχουν:

  • Η Βαρβάρα Κυρίτση, ηθοποιός-σκηνοθέτης.
  • Η Θεατρική της ομάδα Drama Team, με τους ηθοποιούς, Γιώργο Λάμπρη, Βασίλη Βασιλείου, Ματίνα Βόγλη και Ελένη Κοκκινάκη.
  • Η Όλγα Μουργελά, ηθοποιός-σκηνοθέτης, που θα διαβάσει ποιήματα της συγγραφέως.
  • Τα χορευτικά της Σχολής Χορού "Χοροακτίς" (Α. Κωστάκη - Α. Μαυροειδή).
  • Στο πιάνο η ίδια η συνθέτης.
  • Την εκδήλωση παρουσιάζει  η ποιήτρια-φιλόλογος καθηγήτρια, Νίκη Ατζέμογλου.

Οι επικεφαλής των φορέων διοργάνωσης, Χριστίνα Λαζαρίδου, Πρόεδρος του Συλλόγου «Λάνασσα – Υπέρ Παιδιών με Καρκίνο», ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης και ο Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του «Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων» και της «International Action Art», προσκαλούν την πόλη στην εκδήλωση.

Όπως χαρακτηριστικά μάλιστα επισημαίνει ο Γιώργος Χατζηδάκης, Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Βρισκόμαστε σταθερά δίπλα σε κάθε συλλογικότητα, σε συμπολίτισσα, συμπολίτη και οικογένεια που χρειάζεται στήριξη, έμπρακτη αλλά και ηθική, κόντρα στις δυσκολίες. Γινόμαστε όλοι ένα «Σταθερό Εδώ», ένα «Δίκτυο Υποστηρικτικής Αρωγής – Φροντίδας» καταβάλλοντας τη μέγιστη προσπάθεια για να νικάει κάθε φορά η Ζωή!»

Όνειρα / Dreams» από το Σύλλογο «Λάνασσα – Υπέρ Παιδιών με Καρκίνο»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.