Η παράσταση "Το καφέ της Ζ-ζωής", θα πραγματοποιηθεί με την αιγίδα του Δήμου ηλιούπολης, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, στο κλειστό Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης», στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, Σοφοκλή Βενιζέλου 114 και Κουντουριώτου, με είσοδο από την Κουντουριώτου.

Έναρξη: 19:00 Εισιτήριο: 5 Ευρώ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες της μονάδας φιλοξενίας ηλικιωμένων Αγία Ταβιθά του Δήμου Ηλιούπολης.

Λίγα λόγια για το έργο: Δυο ανταγωνιστικές κοινότητες, η Άνω Στριγκλίτσα και η Κάτω Στριγκλίτσα και στη μέση τους ένα καφέ. Το καφέ της Ζωής, όπου εκτυλίσσονται όλες οι κωμικοτραγικές καταστάσεις της ζωής. Το μαγαζί αποκτά νέους ιδιοκτήτες μετά το θάνατο της ιδιοκτήτριας της κ. Ζωής Καλοκαρδίδου, που ενσωματώνονται στο παρόν δυναμικό του καφέ, που αποτελείται από τη Νταίζη και τον Πανάγο. Οι αστείοι καυγάδες, οι τρικλοποδιές της μιας κοινότητας έναντι της άλλης, φαντάζουν ασήμαντοι όταν τα παιδιά των ιδιοκτητών μαζί με την κόρη του δημάρχου ανακαλύπτουν και αποκαλύπτουν στις δυο κοινότητες το δράμα της κακοποίησης, που κρατούσε μυστικό η Νταίζη.

Το καφέ της Ζ-ζωής είναι μια κωμωδία, που γεννήθηκε την περίοδο του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας με σκοπό να επιφέρει το γέλιο, αλλά και τον προβληματισμό, ώστε να γίνουν όλοι δυνάμει «θαμώνες» του καφέ, θεατές των ιστοριών του.

Η παράσταση

Κείμενο-δραματουργία-σκηνοθεσία: Μαρία Κορωνέλλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Άντζελα Κουτσιλέου
Κομμώσεις: Tμήμα κομμωτικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας
Κοστούμια- μακιγιάζ: Θεατροβάτες
Σκηνικά: χορηγία Agile Actors
Μουσική επιμέλεια: Μαρία Κορωνέλλου

Οι Θεατροβάτες με αλφαβητική σειρά είναι οι: Αναγνωστοπούλου Πηνελόπη, Αρμυριώτης Τάσσος Γαλιάτσου Εύη, Γρηγοράκη Νίκη Δουκουδάκη Αντωνία, Δρακοπούλου Γεωργία Καλανδάρογλου Δέσποινα, Κατσιγιάννη Άννα-Μαρίνα Κατσιγιάννης Παναγιώτης, Κούση Μαρίνα Κούσιου Ελένη, Κουτσιλέου Άντζελα Κουτσορεβύθη Ευγενία, Μαθιόπουλος Φώτης Μανιάς Γιάννης, Μάρδα Μαρίνα Μαρκάτου Ράνια, Παπακρητικού Δέσποινα Συροπούλου Αγγελική, Τσαμπουράκη Ελπίδα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.