Δύο ενημερωτικές ιατρικές ομιλίες δράσης και πρόληψης για τις γυναίκες διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας (Κ.Υ.) της πόλης, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Η πρώτη με θέμα «Ο ρόλος της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης στην πρόληψη των γυναικολογικών παθήσεων» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 18:30 μ.μ. με ομιλήτριες την κ. Αικατερίνη Γ. Καλύβα, μαιευτήρα - γυναικολόγο MD, MSc, Eπικ. Επιμελήτρια Β' Κ.Υ. Ηλιούπολης και την κ. Μαρία Υφαντή, μαία Κ.Υ. Ηλιούπολης.

Η δεύτερη ομιλία με θέμα «Εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και νέα δεδομένα» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 26 Ιανουαρίου στις 18:30 μ.μ. από την κ. Αικατερίνη Γ. Καλύβα, μαιευτήρα - γυναικολόγο, MD, MSc.

Οι δύο ενημερωτικές ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μ. Αντύπα και Ελ. Βενιζέλου) στην Ηλιούπολη.

Ενημερωτικές ιατρικές ομιλίες για τις γυναίκες στις 12 & 26 Ιανουαρίου

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.