Ο Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γονέων των μαθητών των Σχολείων της πόλης μας σχετικά με τον σημαντικό ρόλο της διατροφής αλλά και την καλλιέργεια μιας υγιούς διατροφικής κουλτούρας, διοργανώνει επιμορφωτική ενημέρωση γονέων με θέμα «Τρώω έξυπνα, νιώθω καλά» τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00 μ.μ. στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (αίθουσα Μίκης Θεοδωράκης, Σοφοκλή Βενιζέλου - είσοδος Κουντουριώτου).

Ομιλητής ο διακεκριμένος Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος κ. Λάμπρος Μελίστας (PhD, Msc), Διδάκτορας του Χαροκοπείου Παν/μιου με Msc στην Κλινική Διαιτολογία και Πρόεδρος της Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων.

Θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για όλα τα ζητήματα που αφορούν τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών, την υιοθέτηση μιας ισορροπημένης διατροφικής κουλτούρας αλλά και να θέσετε τα δικά σας σχετικά ερωτήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως θα ακολουθήσει και σχετική επιμορφωτική συνάντηση με μαθητές - τριες των Δημοτικών Σχολείων της Ηλιούπολης στις 25/5 εντός σχολικού ωραρίου στον ίδιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

«Τρώω έξυπνα, νιώθω καλά»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.