Ο Δήμος Ηλιούπολης, μετά τις δράσεις συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης και την πρώτη αποστολή/παράδοσή τους, σε επόμενο βήμα συμμετέχει στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και συγκεντρώνει σχολικά είδη για τη στήριξη των παιδιών της Θεσσαλίας, που δοκιμάζεται από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Η δράση συλλογής των σχολικών ειδών θα γίνει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο ισόγειο του Δημαρχείου Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου & Λεωφ. Πρωτόπαπα), από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι: τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους.

Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Επίσης, όσα σχολεία επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, μπορούν να τα συγκεντρώσουν, να τα ετοιμάσουν σε κούτες και να τα παραδώσουν τη μέρα της δράσης, στο Δήμο μας.

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά της Θεσσαλίας στην Ηλιούπολη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.