Μια βραδιά τιμής και αγάπης για τον Νίκο Φώσκολο διοργανώνουν ο Δήμος Ηλιούπολης και η Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού Ηλιούπολης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στην Ηλιούπολη (Σοφοκλή Βενιζέλου 114 & Πρωτόπαπα).

Την εκδήλωση έχει επιμεληθεί και θα παρουσιάσει ο γνωστός ηθοποιός – συγγραφέας Μάκης Δελαπόρτας.

Για τον εξαίρετο Ηλιουπολίτη συγγραφέα και σκηνοθέτη Νίκο Φώσκολο, θα μιλήσουν οι:
Κάτια Δανδουλάκη, Μαρία Αλιφέρη, Θάνος Καληώρας, Στάθης Βαλούκος και Δημήτρης Κολιοδήμος.

Στη βραδιά που θα προλογίσει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος, θα προβληθεί ένα ολιγόλεπτο φιλμ για τη ζωή και την καριέρα του μεγάλου δημιουργού και στίχους από τα τραγούδια που έγραψε για τις διαχρονικές ταινίες του, θα τραγουδήσουν οι:
Λένα Αλκαίου, Μπέσσυ Αργυράκη, Φωτεινή Δάρρα, Θάνος Καληώρας, Ελένη Καρακάση, Παναγιώτης Πετράκης και ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, συνοδευόμενοι από πενταμελή ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κωνσταντίνου Παγιάτη.

Η αφιερωματική βραδιά για τον Νίκο Φώσκολο, τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος της οποίας ο Πρόεδρος, Αλέξανδρος Κακαβάς, θα απευθύνει χαιρετισμό.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

«10 Χρόνια χωρίς τον Νίκο Φώσκολο»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.