ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Eκδόθηκαν οι οριστικοί πίνακες με όσους δικαιούνται «κουπόνι χρηματοδότησης»/voucher για μια δωρεάν θέση φιλοξενίας των παιδιών τους σε ιδιωτικούς και δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Στο πλαίσιο της δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής" 2017 - 2018, είχαν κατατεθεί 117.000 αιτήσεις οι οποίες αντιστοιχούν σε 150.000 (το 2016 106.000 αιτησεις/132.600 παιδιά).

Εκτιμάται ότι τα voucher για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠ Με Ειδικές Ανάγκες θα δοθούν σε περισσότερα από 100.000 παιδιά (πέρυσι είχαν γίνει δεκτά 92.000)-επομένως περίπου 45.000 θα μείνουν εκτός...
Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) ολοκλήρωσε τις διαδικασίες και οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δουν τα οριστικά αποτελέσματα με τους πίνακες δικαιούχων/μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher) στην ιστοσελίδα της.

Οι δικαιούχοι αξίας τοποθέτησης (voucher) εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αύξουσα σειρά κωδικού αιτούσας/αιτούντος ανά Δήμο.

Εκτός από τον πίνακα των δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher), υπάρχει κι ο πίνακας μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher) με πλήρη φάκελο δικαιολογητικών και ο πίνακας μη δικαιούχων με ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά νομό.

Η ΕΕΤΑΑ διευκρινίζει ότι για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στους πίνακες αυτούς δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο της αιτούσας / αιτούντος και των παιδιών. Αντί αυτών, εμφανίζονται οι κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ.

Οι αιτούσες/αιτούντες μπορούν να δουν τους κωδικούς αυτών και των παιδιών τους καθώς και τα οριστικά αποτελέσματα, στην ειδική εφαρμογή που έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.