ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Το "Ηλεκτρονικό σχολείο" ξεκινάει από αύριο στην κρατική τηλεόραση και την ΕΡΤ2 και σε πρώτη φάση μόνο για το Δημοτικό σχολείο.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, η εκπαιδευτική τηλεόραση είναι «απευθυνόμενη πρωτίστως σε μαθητές Δημοτικού, προκειμένου να ενισχυθεί και άλλο η επαφή τους με το μαθησιακό περιβάλλον και την εκπαιδευτική διαδικασία».

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας αναφέρεται ακόμη ότι «όλα τα λύκεια και τα γυμνάσια της χώρας καλύπτονται πλέον μέσω της σύγχρονης (ζωντανής) εξ αποστάσεως διδασκαλίας, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει και η ένταξη των δημοτικών σχολείων που θα ολοκληρωθεί αυτήν την εβδομάδα».

Αναφορικά με την ασύγχρονη και τη χρήση του εκπαιδευτικού υλικού αναφέρεται ότι ο αριθμός των χρηστών-μαθητών έχει ξεπεράσει τους 700.000 και των χρηστών-εκπαιδευτικών τους 166.000, σε σύνολο ωστόσο 1,3 μαθητών.

Το πρόγραμμα των πρώτων ημερών του τηλεοπτικού σχολείου της ΕΡΤ2 θα ξεκινήσει αύριο Δευτέρα 30/03/2020 στις 10 π.μ. με επαναληπτικό μάθημα στη Γλώσσα Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης, Ιστορία Δ’ τάξης,  Φυσική Ε’ τάξης.

Την Τρίτη στις 10 π.μ. θα ακολουθήσουν Μαθηματικά, Γ’ και Δ’ τάξης, Μαθηματικά, Δ’ και Ε’ τάξης, Φυσική Ε’ και ΣΤ’ τάξης.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.