ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Σε συνέχεια της ενημέρωσης για τα προβλήματα που έχουν διαμορφωθεί λόγω της κακοκαιρίας στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε πως έχουν προκύψει προβλήματα ηλεκτροδότησης και στην Ηλιούπολη.

Η πρωτοφανής κακοκαιρία συνεχίζει να προκαλεί αρκετές ζημιές στο Δίκτυο κυρίως από την πτώση δέντρων. Τονίζεται ότι ορισμένες περιοχές της βόρειας Αττικής έχουν μείνει χωρίς ρεύμα για χρονικό διάστημα έως και 48 ωρών. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ δηλώνουν αδυναμία πρόσβασης και ζητούν τη συνδρομή των δήμων και της πυροσβεστικής. Ο χρόνος αποκατάστασης εκτιμάται σε διάστημα δύο ημερών από σήμερα. Τα προβλήματα σε δίκτυο ΕΥΔΑΠ και ΟΤΕ αναμένεται να αποκατασταθούν, σύμφωνα με τους τεχνικούς, στο τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΔΕΔΔΗΕ, μόνο τη χθεσινή ημέρα υπήρξαν περισσότερες από 200 περιπτώσεις πτώσης δέντρων και πάνω από 700 βλάβες οι οποίες αντιμετωπίστηκαν. «Η χθεσινή μέρα ξεκίνησε με 40 γραμμές με τάσεις πεσμένες και το βράδυ είχε ουσιαστικά μηδενιστεί στα περισσότερα. Σήμερα ξεκινήσαμε με 15 γραμμές, τις οποίες αυτές 15 γραμμές παλεύουμε σε αυτές τις συνθήκες, το προσωπικό μας και οι συνεργαζόμενοι εργολάβοι. Κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες στην Αττική, είναι πάνω από 600 άτομα σε 24ωρη βάση πλέον υπερωριών κ.λπ. προσπαθούν να δώσουν ρεύμα στα σπίτια των ανθρώπων. Η κατάσταση είναι σίγουρα δύσκολη» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, κ. Μάνος.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.