ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στην Ηλιούπολη ο «Ημιμαραθώνιος Αγάπης» από τα Φροντιστήρια ΚΕΦΑΛΑ υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης και του ΠΑΟΔΗΛ, με σύνθημα «Τρέχουμε για τις άπορες οικογένειες της Πόλης μας».

Ήταν μια πρωτοβουλία των υπεύθυνων των Φροντιστηρίων ΚΕΦΑΛΑ, οι οποίοι κατοικώντας και δουλεύοντας για περισσότερα από 35 χρόνια στην Ηλιούπολη, αποφάσισαν να οργανώσουν ένα αθλητικό δρώμενο, το οποίο θα δώσει μια οικονομική ανάσα σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Η διαδρομή του ημιμαραθωνίου ξεκίνησε από την Λ. Πρωτόπαπα και Βούλγαρη και τελείωσε στην οδό Μαδύτου, στον Υμηττό. Η συνολική απόσταση που διανύθηκε ήταν περίπου 3 χιλιόμετρα.

Οι συμπολίτες μας που έλαβαν μέρος, έκαναν ασκήσεις προθέρμανσης και αποθεραπείας υπό τις υποδείξεις της καθηγήτριας πιλάτες Μάντης Περσάκη ενώ ο πρωταθλητής του Kick boxing Αλέξανδρος Νικολαϊδης καθοδήγησε την πορεία.

Το ίδιο βράδυ παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου, η οικογένεια Κεφαλά, παρέδωσε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κο Γεώργιο Χατζηδάκη προκειμένου να δοθούν στις οικογένειες.

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες στην προσπάθεια αυτή, που είχε ως σκοπό την βοήθεια προς τους άπορους συμπολίτες μας. Ο Δήμος Ηλιούπολης και ο ΠΑΟΔΗΛ, θα στέκεται πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους σημαντικές, ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.