ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Καμπ Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που πραγματοποιήθηκε τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα από 27 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά 6-13 ετών ν’ απασχοληθούν δημιουργικά, καθημερινά από τις 7.30 έως τις 16.00.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αθλήματα όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλει, χάντμπωλ, χόκει κ.α., να ζωγραφίσουν και να κάνουν κατασκευές, να παρακολουθήσουν κινηματογραφική ταινία στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, να χορέψουν, να παίξουν και πολλά άλλα. Όλα αυτά υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών και με καθημερινή παρουσία γιατρού.

Με τον τρόπο αυτό έκλεισε η σειρά από τα προγράμματα απασχόλησης παιδιών για το έτος 2016, αφού έχουν προηγηθεί οι Αθλητικές Διακοπές το καλοκαίρι και το Καμπ Δημιουργικής Απασχόλησης το Πάσχα και το καλοκαίρι. Ευελπιστούμε ότι και φέτος διευκολύναμε τους εργαζόμενους γονείς παρέχοντας δημιουργική και ασφαλή απασχόληση στα παιδιά τους, τις ημέρες που τα σχολεία ήταν κλειστά.

Την Πέμπτη 5/1/2017 παρευρέθηκε στον χώρο ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κος Θέμης Γιαννόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε το προσωπικό του καμπ και τους γονείς της Ηλιούπολης και των όμορων Δήμων που εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά τα παιδιά τους στα προγράμματα του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. ενώ ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την περίοδο του Πάσχα 2017.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.