ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Συμπληρώθηκε ήδη ένα έτος από την ανάληψη της αρμοδιότητας παροχής των προνοιακών επιδομάτων που αφορούν (ΑμεΑ) κατοίκους του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, η διοίκηση του Δήμου και οι εργαζόμενοι με ιδιαίτερη ευαισθησία σε μία από τις πιο δοκιμαζόμενες ευπαθείς ομάδες κατοίκων του Δήμου μας, αντιμετωπίζουν με ευθύνη, συνέπεια και σεβασμό τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα.

Περίπου χίλιες οικογένειες οι οποίες έχουν στη σύνθεσή τους τουλάχιστον ένα μέλος ΑμεΑ, έχουν εξυπηρετηθεί με διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Επίσης ο Δήμος μας έχει ήδη εισάγει από 31 Μαρτίου τα οικονομικά στοιχεία των επιδοματούχων (οικονομικού έτους 2016) στη βάση δεδομένων των Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων, ώστε να μπορούν να κάνουν άμεση ηλεκτρονική αναζήτηση για την τρέχουσα φορολογική τους δήλωση.

Το γραφείο που ασχολείται με τα προνοιακά επιδόματα κατοίκων του Δήμου μας εδρεύει στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2109955080.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.