ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Αγαπητοί συνδημότες ,
Το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου μας σε συνεργασία με το Διαδημοτικό δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας, διοργανώνει ομιλία με θέμα τον Καρκίνο του μαστού. Είναι τιμή για την πόλη μας που για δεύτερη φορά την ομιλία θα κάνει ο Διευθυντής του Αντικαρκινικού, καθηγητής Χειρουργικής, ιατρός, ογκολόγος κ. Φιλόπουλος.

Η ομιλία θα γίνει την Τετάρτη 7-6-17 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΑΘΗΝΑ της ΧΕΝ (οδός Μαρίνου Αντύπα 81- τηλ. 2109968868) και ώρα 19.00.

Ένα σοβαρότατο θέμα υγείας θα αναλυθεί από τον διακεκριμένο επιστήμονα για μια ακόμη φορά.

Πιστοί και πρωτοπόροι στην λειτουργία του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ προ, κατά την διάρκεια και μετά την ομιλία θα καταγράψουμε τους ενδιαφερόμενους για κλινική εξέταση μαστού. Μετά την κλινική εξέταση, αν ο γιατρός κρίνει, θα γίνουν απεικονιστικές εξετάσεις, μαστογραφία ή ότι άλλο χρειαστεί. Με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα γίνει επανεξέταση, διάγνωση οριστική και θα δοθεί, αν χρειαστεί, θεραπεία. Αυτή είναι η πλήρης εξεταστική διαδικασία για σωστό έλεγχο του μαστού.

ΧΡ. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.