ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Αγαπητοί γονείς,
Μετά το πέρας της ηλεκτρονικής κατάθεσης των αιτήσεων εγγραφής, και για όσους έχουν καταθέσει αίτηση που συγκεντρώνει 110 μόρια και άνω, απαιτείται η αποστολή του συνόλου των δικαιολογητικών που θα αποδεικνύουν τα κατά δήλωση στοιχεία. Τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν σε φάκελο που θα αναγράφεται το όνομα του νηπίου και ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης, ταχυδρομικά και συστημένα ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier), στο γραφείο Διοίκησης του Νομικού Προσώπου Κ.Α.Φ.Α.Δ.Η.Λ. ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ, στην οδό Νικομάχου 18, Ηλιούπολη Τ.Κ 16341.

Η αποστολή πρέπει να γίνει από την Δευτέρα 26/6/2017 έως το Σάββατο 8/7/2017. Για την παραλαβή των δικαιολογητικών από το Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ. θα ενημερωθείτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να αποσταλούν είναι τα παρακάτω

Η αίτηση εγγραφής εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη από τους γονείς.
Η υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα του νηπίου (εδώ).
Η βεβαίωση υγείας βρεφών και νηπίων συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον παιδίατρο (εδώ).
Τα υποχρεωτικά δικαιολογητικά όπως αναφέρονται παρακάτω:

1. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης( έκδοσης τελευταίου εξαμήνου).

2. Ιατρική βεβαίωση για τη σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού, φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας, συμπληρωμένο με πλήρη στοιχεία των εμβολιασμών που προβλέπονται για την ηλικία του παιδιού και πρόσφατα αποτελέσματα φυματοαντίδρασης, όπως ορίζουν οι σύγχρονες απόψεις της Παιδιατρικής.

3. Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης του τρέχοντος οικονομικού έτους και εκκαθαριστικού σημειώματος (δηλ. εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2016 έως 31/12/2016).Σε περίπτωση συμφώνου συμβίωσης υποχρεούνται και οι δυο γονείς κατάθεσης αντίγραφου Φορολογικής Δήλωσης και εκκαθαριστικού σημειώματος ή βεβαίωση από την Εφορία απαλλαγής για μη υπόχρεους υποβολής φορολογικής δήλωσης.

4. Βεβαίωση εργασίας της μητέρας με αποδοχές του τελευταίου μήνα από τον εργοδότη στην οποία να φαίνεται ότι κατά το διάστημα της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, η μητέρα ήταν εργαζόμενη καθώς και η βεβαίωση ενσήμων από τον ασφαλιστικό φορέα για τις εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα ή βεβαίωση μη οριστικοποιημένων ενσήμων για τις νεοπροσλαμβανόμενες ή κάρτα αναγγελίας πρόσληψης, βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα για τους ελεύθερους επαγγελματίες ή οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο πού αποδεικνύει την εργασία.

5. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (λογαριασμός ΟΤΕ ή ΔΕΗ ή ΕΥΔΑΠ ή μισθωτήριο συμβόλαιο).

• Τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά που προκύπτουν από τα δηλωθέντα στην αίτηση (π.χ. δάνειο, ενοίκιο ...) όπως αναφέρονται παρακάτω:

1. Άδεια παραμονής για αλλοδαπούς γονείς και παιδιά.
2. Αντίγραφο απόφασης Υγειονομικής Επιτροπής σε ισχύ, για ποσοστό αναπηρίας γονέων ή τέκνων 67% και άνω.
3. Έγγραφα από Νοσοκομείο, σε περίπτωση ύπαρξης σοβαρής ασθένειας, που αποδεικνύουν την ασθένεια, συνοδευόμενα από υπεύθυνη δήλωση.
4. Σε περίπτωση διαζυγίου πιστοποιητικό τελεσιδικίας ή επιμέλειας του παιδιού ή την κατατεθειμένη αγωγή ή Υπεύθυνη Δήλωση για πρόσφατη διάσταση με υποχρεωτική προσκόμιση αγωγής στην εγγραφή.
5. Βεβαίωση από Σχολή φοίτησης για γονέα φοιτητή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ( σε α ́ πτυχίο).
6. Βεβαίωση από Σχολή φοίτησης ενήλικου τέκνου της οικογένειας ( σε α ́ πτυχίο).
7. Βεβαίωση από στρατολογικό γραφείο για γονέα στρατιώτη.
8. Βεβαίωση από Τράπεζα για λήψη δανείου α ́ κατοικίας.
9. Ληξιαρχική Πράξη θανάτου γονέα σε περιπτώσεις χηρείας.
10. Έγγραφο από κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου που να βεβαιώνει την απορία ή την κάρτα απορίας.
11. Αντίγραφο συμβολαίου ενοικίασης κατοικίας σε περίπτωση ενοικίου.

Μετά τον αναλυτικό έλεγχο του συνόλου των δικαιολογητικών από την επιτροπή, και έως τις 25/7/2015, θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ. και θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ο προσωρινός πίνακας μοριοδότησης.

Θα ακολουθήσει η περίοδος των ενστάσεων από τις 26/7/2017 - 8:00 έως τις 28/7/2017 - 15:00.

Ο ακριβής αριθμός των κενών θέσεων θα υπολογιστεί μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Σας ευχαριστούμε πολύ

http://www.ilioupoli.gr/kafadil

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.