ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Με δυναμική παρέμβαση της Σχολικής Κοινότητας (μαθητές, γονείς, καθηγητές) του ΕΠΑΛ Ηλιούπολης και του Δήμου Ηλιούπολης (μετά από ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης) στον Περιφερειακό Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής κ. Λόντο αλλά και στον Υφυπουργό Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη κατέστη δυνατή η συμπληρωματική έγκριση λειτουργίας με μικρότερο αριθμό μαθητών από το προβλεπόμενο κατ’ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2017-2018 για το τμήμα «Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος» της Β’ Λυκείου.

Ο Δήμος Ηλιούπολης ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη για την κατ’ εξαίρεση απόφασή του, καθώς είδε με ανθρώπινο μάτι το αίτημα της Σχολικής Κοινότητας να μην κλείσει το τμήμα αφού σε αυτό φοιτούν δυο μαθητές με αναπηρία και τυχόν κατάργησή του θα δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα στις οικογένειες των μαθητών.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.