ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Στο Δήμο Ηλιούπολης λειτουργεί Σχολείο Επιχειρηματικότητας. Το Σχολείο Επιχειρηματικότητας είναι ανοικτό, ελεύθερο & είναι δωρεάν για όλους τους δημότες της πόλης μας.

Σε αυτό όλοι οι δημότες μπορούν να επιμορφωθούν κατάλληλα επάνω σε ζητήματα ίδρυσης, οργάνωσης & λειτουργίας μικρών & μεσαίων επιχειρήσεων.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

- Εξατομικευμένη προσέγγιση (διάγνωση & καταγραφή των αναγκών του εξυπηρετούμενου, λήψη ιστορικού)
- Συμβουλευτική Εργασίας-Ψυχοκοινωνική στήριξη (ενδυνάμωση του ατόμου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του & κινητοποίησή του για την ανάληψη ευθυνών και δράσεων)
- Υπηρεσίες Συμβουλευτικής: σχετίζονται με διαδικασίες καθοδήγησης και παροχής συμβουλών σε θέματα σταδιοδρομίας όπως η σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής, η συνέντευξη επιλογής, η αναζήτηση συστατικών επιστολών κλπ.
- Υπηρεσίες Ενημέρωσης: αφορούν στην παροχή πληροφόρησης σε θέματα απασχόλησης και δια βίου μάθησης όπως προσφερόμενες θέσεις εργασίας, μεταπτυχιακές σπουδές, προγράμματα κατάρτισης κλπ.
- Ενημέρωση για τις Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα
- Ενημέρωση για τη διαδικασία συμμετοχής σε διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π., που αφορούν μόνιμο και εποχικό προσωπικό
- Ενημέρωση για Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)
- Ενημέρωση για υπάρχουσες θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό & το Δημόσιο Τομέα

Τομέας Ανέργων-Οφέλη-Επικοινωνία

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.