ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η δίμηνη καμπάνια του MEV Ηλιούπολης, "Μία μεγάλη Γιορτή για το Παιδί".

Δεκάδες , γονείς και μαθητές συμμετείχαν την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στην εκδήλωση του MEV Ηλιούπολης στο 6ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης η οποία σήμανε τη λήξη της ενέργειας για συγκέντρωση ρούχων και παιχνιδιών για τις οικογένειες Ηλιουπολίτικων οικογενειών με ανάγκη.

Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε με ελεύθερη είσοδο:

Ο εκπαιδευτικός κος Σταμάτης Σκαμπαρδώνης απο την Ελληνκή Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, μίλησε και έδωσε μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της καθαριότητας, της πράσινης ανάπτυξης και της ομορφιάς κάθε γειτονιάς της Ηλιούπολης.

Η σοπράνο Κάτια Πάσχου και η ομάδα της The Katia Paschou Project, παρουσίασαν τη συμμετοχική όπερα Ελιξήριο του Έρωτα. Η σοπράνο μίλησε με απλό και κατανοητό τρόπο για την υπέροχη αίσθηση της όπερας. Η ομάδα των καλλιτεχνών μοίρασε στα παιδιά και στους γονείς εκτυπωμένα κομμάτια απο την όπερα και με την καθοδήγηση των ηθοποιών το κοινό συμμετείχε τραγουδώντας την όπερα. Το αποτέλεσμα ήταν συγκινητικό και εντυπωσιακό. Όλοι οι παρευρισκόμενοι τραγουδούσαν, προσδίδοντας στη γιορτή συμμετοχικό χαρακτήρα.

Η ομάδα καλλιτεχνών Φασουλήδες, παρουσίασε ένα θαυμάσιο κωμικό show, το The Comedy Show, με αποτέλεσμα το αμφιθέατρο να σείεται απο τα γέλια μικρών και μεγάλων. Ο ηθοποιός Γιώργος Λεβεντέλης έκανε εντυπωσιακά μαγικά με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων και στο πρόσωπο όλων σχηματίστηκε για μία και πλέον ώρα ένα τεράστιο χαμόγελο.

Όλοι οι καλλιτέχνες και ο κος Σκαμπαρδώνης συμμετείχαν εθελοντικά και όλοι εμείς οι χρήστες του MEV Ηλιούπολης τους ευχαριστούμε απο τα βάθη της καρδιάς μας.

Ευχαριστούμε θερμά το σύλλογο των εκπαιδευτικών του 6ου δημοτικού σχολείου και τη διευθύντρια κα Γεωργιοπούλου Βάσω και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, των οποίων η βοήθεια, η προσφορά και η οργάνωση έδωσαν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση απο τη δημοτική αρχή παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους: η αντιδήμαρχος παιδείας κα Μαρία Κουρή, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Χριστίνα Σερέτη, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος - Ποιότητας Ζωής και Καθαριότητας κος Γιάννης Αντζινάς, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα «Νεολαίας» κος Ψυρρόπουλος Ευστάθιος, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα «Εθελοντισμού και Διαδικτυακού Ραδιοφώνου» και «Ανοιχτού Πανεπιστημίου» κα Κορμά Δήμητρα, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα που αφορούν στην Πολιτική Προστασία με την ευθύνη λειτουργίας και οργάνωσης του γραφείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων του Δήμου κος Καλλαρύτης Χρήστος.

Το MEV Ηλιούπολης θα συνεχίσει την προσπάθεια για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με ενέργειες στην πράξη μέσω των χρηστών του (Cupers - City Unique Persons).

Όλοι οι χρήστες βρίσκονται μέσα στο MEV Ηλιούπολης , όπου ενώνονται ανάλογα και με τα ενδιαφέροντας τους και έχουν όλα τα εργαλεία της τεχνολογίας ώστε να προτείνουν και να πετύχουν τα καλύτερα για την πόλης τους.

MEV - Όλη η Πόλη σου στα Χέρια σου

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.