ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης προχώρησε στην έγκριση αναβάθμισης των υπηρεσιών του ΚΕΠ Υγείας που παρέχονται στους δημότες.

Οι επιπλέον υπηρεσίες περιλαμβάνουν :

1. Τη δυνατότητα επικοινωνίας με τους Δημότες , εκτός από email, μέσω SMS. Το νέο λογισμικό θα ενημερώνει μέσω SMS, τους δημότες, για την επανάληψη της προληπτικής τους εξέτασης ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

2. Παραμετροποίηση ή τροποποιήσεις του λογισμικού για την κατασκευή νέων καρτελών ή τροποποίηση ήδη υπαρχουσών καρτελών σύμφωνα με τις ανάγκες των δημοτών.

3. Κάλυψη για οποιαδήποτε μεγάλη εισροή δημοτών στο σύστημα με συνολική αναβάθμιση της χωρητικότητας της βάσης δεδομένων.

4. Ανάπτυξη προγραμμάτων εκτός πρωτοκόλλων του Π.Ο.Υ
Παροχή χειριστικών διευκρινήσεων σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας
Εγκατάσταση νέων εκδόσεων των εφαρμογών και την κωδικοποίηση για την εισαγωγή δεδομένων
Παροχή συμβουλών για την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με τη χαρτογράφηση των παρόχων
Κατασκευή πρόσθετων επικοινωνιακών εργαλείων (π.χ video, power point κτλ) και τη σχεδίαση εντύπων (π.χ αφίσες, φυλλάδια, προσκλήσεις)
Απεριόριστη τηλεφωνική πρόσβαση και εκπαίδευση στις υπηρεσίες στο help desk κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ημερών και ωρών

Οι υπηρεσίες αυτές διασφαλίζουν τη δυνατότητα όλων των δημοτών να λαμβάνουν ποιοτική ενημέρωση σε ότι αφορά την πρόληψη και την ποιότητα της ζωής στον Δήμο μας.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.