ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ηλιούπολης, ως σταθερός πλέον θεσμός της πόλης μας,που επενδύει στον ανθρώπινο παράγοντα, ολοκλήρωσε μια ακόμα γόνιμη πνευματικά περίοδο, σε μια δια βίου επιμορφωτική διαδικασία, που απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους δημότες μας, χωρίς ηλικιακά, μορφωτικά, οικονομικά κριτήρια.

Η υλοποίηση της αποστολής του δημοτικου Ανοικτού Πανεπιστημίου, για έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τις  εξελίξεις της επιστήμης, κατέστη εφικτή χάρη στην καθοριστική συμβολή καταξιωμένων προσωπικοτήτων του πανεπιστημιακού γίγνεσθαι, οι οποίοι το υποστήριξαν και φέτος ανιδιοτελώς και αποτύπωσαν το στίγμα τους, αναπτύσσοντας ποικίλες και πρωτότυπες θεματικές ενότητες, με αξιοπιστία και τεκμηρίωση.

Απολογιστικά, από 31 Οκτωβρίου 2017 έως και 17 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκαν 28 διαλέξεις, από 16 Καθηγητές Πανεπιστημίου.

Ο Ξενοφών Μουσάς, επιστημονικοί συνεργάτες των πολιτικών Ινστιτούτων της χώρας μας Κωνσταντίνος Καραμανλής, Νίκος Πουλαντζάς και ΙΣΤΑΜΕ, ο Τεύκρος Μιχαηλίδης, ο Ηλίας Μαριολάκος, ο Μάνος Δανέζης, η Άννα Πούπου, η Αφροδίτη Νικολαΐδου και η Μαρία Αθανασέκου μας έκαναν πλουσιότερους σε γνώση και συναίσθημα σε μια πολύπλευρη θεματική περιπλάνηση.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους καθηγητές καθώς και τους δημότες μας που απάρτιζαν το κοινό με ποιότητα, ενδιαφέρον και ουσιαστική συμμετοχή στο διάλογο.

Αφουγκραζόμενοι τις μορφωτικές αναζητήσεις και ανάγκες όλων, δίνουμε ραντεβού για το Νοέμβριο, προσπαθώντας να εξελίξουμε περαιτέρω το θεσμό με τη συγκρότηση ενός νέου προγράμματος ,με δυναμική θεματολογία, που θα άπτεται των ενδιαφερόντων των δημοτών μας .

Καλό καλοκαίρι σε όλους

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.