ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Στην ασφυκτικά γεμάτη Αίθουσα του Δημοτικού Άλσους “Δημήτρης Κιντής” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23.1.2019 η Κοπή της Πίτας της Δημοτικής μας Κίνησης, με κεντρικό Ομιλητή τον Επικεφαλής και Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Χρήστο Κοκοτίνη.

Στην Εκδήλωση παρευρέθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ.Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Β΄ Αθήνας κ. Γιάννης Μπαλάφας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της “Δύναμης Ζωής” κ.Παναγιώτης Πατσαβός, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ.Άκης Κατωπόδης ο πρώην Δήμαρχος Καισαριανής Γιώργος Κοντόσταυλος, η Υποψήφια Δήμαρχος Καισαριανής κα ΄Αννα Παραγυιού, η Υποψήφια Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού κα ‘Ολγα Χριστινάκη, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κ.Τάσος Ευσταθίου (Ηλιούπολη πάμε Μπροστά), ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κ.Γώργος Χατζηδάκης (ΗλιούπΟΛΟΙ Μαζί), ο Επικεφαλής του ΕΝΑΚ κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος, ο Εκπρόσωπος των “Συνεργών με την Ηλιούπολη” κ.Νίκος Στεργίου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Κωστής Παπαδόπουλος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Κοινωνικής Αλληλεγγύης καΧριστίνα Σερέτη, η Αντιπρόεδρος ΚΑΦΑΔΗΛ και Γραμματέας της Παράταξης “Πρώτα η Ηλιούπολη” κα’Ελενα Καπίρη, ο πρώην Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένος Σύμβουλος κ.Χρήστος Καλλαρύτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Αντζινάς και Παναγιώτης Βιδάλης, ο Εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛΛ. Ηλιούπολης κ.Δημήτρης Σιβρής, και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σαντορίνης & Αντιπρόεδρος ΑΕΜΥ κ. Μπάμπης Πανοτόπουλος.

Επίσης ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενοι οι Εκπρόσωποι των Συλλόγων της πόλης μας: Αρκάδων κ. Ν. Αντζινάς, Ελευθεριανιτών κα Κατ. Χαραλαμποπούλου, Ηπειρωτών κ.Ν. Σπέγγος, Κρητών κ.Ν. Πρωτοπαππαδάκης, Συλλόγου Μικρασιατών, ο πρώην Πρόεδρος των Απανταχού Σφακιανών και Σύμβουλος του Υφυπουργού Υγείας κ.Πολάκη κ.Σήφης Μανουσογιαννάκης, ο συντονιστής των “Συνεργασιών Πόλης” κ.Αχ. Αδαμαντιάδης και ο Επίτροπος του Ι. Ναού Αγίων Αναργύρων κ.Π. Στρατής.

Φυσικά χαιρέτησαν την εκδήλωση οι Δημοτικοί μας Σύμβουλοι: Δουβή Αγγελική, Αντύπας Γιώργος, Ασβεστάς Δημήτρης, Καλαντίδης Δημήτρης και Χρυσουλάκης Φώτης.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Κίνησης

Το Γραφείο Τύπου

Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη
Ηρακλείτου 1, Ηλιούπολη, 163 45
Τηλ.: 211.21.39.536 - Fax: 211.21.39.536 
www.iliou-polis.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.