ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Είναι γεγονός πως οι μετακινήσεις μας με αυτοκίνητα ή με λεωφορεία, κάποιες ώρες της ημέρας είναι δύσκολες. Οι πρωινές όμως μετακινήσεις και η διέλευση από συγκεκριμένα σημεία της πόλη μας, αποτελούν την καθημερινή μας δοκιμασία.

Βασική αιτία είναι ο ανεξέλεγκτος ανεφοδιασμός των Σούπερ Μάρκετ, αφού δεν τηρείται στοιχειωδώς κάποιο ωράριο που να λαμβάνει υπόψη την αυξημένη κίνηση στους δρόμους, ειδικά στις πρώτες πρωινές ώρες και κυρίως από τις 07:00 π.μ. μέχρι τις 10:00 π.μ.

Έτσι ο κυκλοφοριακός  φόρτος και η λειτουργία της πόλης επιβαρύνονται δυσανάλογα πολύ.

Τη βασική αρμοδιότητα για το θέμα την έχει η Περιφέρεια Αττικής, αλλά το γενικό νομικό πλαίσιο που ισχύει είναι αναχρονιστικό, είναι αντικρουόμενο και εντέλει δεν εφαρμόζεται, ούτε έχει εναρμονιστεί στις νέες συνθήκες.

Με παρέμβαση μου στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου στις 31/1/2019, ζήτησα από τον κ. Δήμαρχο να πάρει πρωτοβουλία ώστε να ενημερωθούν τα 4 ή 5 Σούπερ Μάρκετ, να διαφοροποιήσουν το ωράριο αλλά και τον τρόπο ανεφοδιασμού τους.

Έκρινε θετική την πρότασή μου και υποσχέθηκε πως θα κινηθεί άμεσα προς αυτή την κατεύθυνση. 

Θα περιμένουμε σχετικές ανακοινώσεις.

Ανεξέλεγκτος ο ανεφοδιασμός των Σούπερ Μάρκετ στην Ηλιούπολη

Ανεξέλεγκτος ο ανεφοδιασμός των Σούπερ Μάρκετ στην Ηλιούπολη

Κώστας Γ. Σεφτελής
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης
τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου & Αντιδήμαρχος

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.