ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Μετά τοv περσινό επιτυχημένο πρώτο Αττικό Αγώνα Δρόμου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή στην Ηλιούπολη και ο δεύτερος ΑΤΤΙΚΟΣ Αγώνας Δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε», την Κυριακή 7-4-2019 στον οποίο συμμετείχαν 20 Δήμοι.

Ο κάθε αγώνας δρόμου περιλάμβανε διαδρομή τρεξίματος 5χλμ και δυναμικού βάδην 5χλμ.

Για τον Δήμο Ηλιούπολης σημείο εκκίνησης και τερματισμού ήταν η Πλατεία Φλέμινγκ.

Υπήρξε ηλεκτρονική χρονομέτρηση και απονεμήθηκαν μετάλλια στις 3 πρώτες θέσεις Ανδρών - Γυναικών τις οποίες κατέλαβαν οι:
Χαρίσης Ιωάννης (00:18:09), Σαρρής Αθανάσιος (00:18:12) και Αγραφας Αποστόλης (00:19:43) στους Άνδρες και Μαυριδοπούλου Ελένη (00:18:33), Φιλοπούλου Κατερίνα (00:21:16) και Μαρκουλη Μαρία (00:22:38) στις Γυναίκες.

Το συνολικό ποσόν που συγκεντρώθηκε από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το Παράρτημα Ηλιούπολης, τον ΣΠΑΥ, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (παράρτημα Ηλιούπολης), τους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες καθώς και το πλήθος Εθελοντών που βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του 2ου Αττικού Αγώνα Δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.