ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατάρτισης πλαστών εγγράφων, εντοπίσθηκε στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 50χρονου για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της κατοχής ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων και για παράβαση του Ν. περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης για την εξάρθρωση κυκλωμάτων κατάρτισης και διακίνησης ταξιδιωτικών εγγράφων και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίσθηκε και συνελήφθη, έξω από την οικία του στην ανωτέρω περιοχή, ο 50χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε φάκελος μέσα στον οποίο υπήρχαν, τρείς (3) ελληνικές ταυτότητες, ένα (1) ελληνικό διαβατήριο, μια (1) αλβανική άδεια οδήγησης μία (1) ελληνική άδεια διαμονής, τρείς (3) ελληνικές άδειες οδήγησης τα οποία προορίζονταν για άμεση πώληση καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.040 ευρώ.

Στη συνέχεια και μετά από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι είχε εγκαταστήσει στην οικία του στην Ηλιούπολη, ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατάρτισης και νόθευσης ταξιδιωτικών εγγράφων, αποτελούμενο από ψηφιακά μέσα, εργαλεία, γραφική ύλη και αναλώσιμα υλικά.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παρόμοια αδικήματα.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.