ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Παρά την απαγόρευση από το Δασαρχείο για τη συνέχιση των εργασιών, σήμερα το πρωί ο συμπολίτης μας Χρήστος Κολομβούνης διαπίστωσε οτι οι εργασίες συνεχιζόταν με την τοποθέτηση σιδεριών, κάγκελων κλπ. Επενέβη και ειδοποίησε το Δήμαρχο και το Α.Τ. Ηλιούπολης, αφού ενημέρωσε το σιδερά οτι οι εργασίες είναι παράνομες.

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας του ιερέα, οι οποίοι έγιναν επιθετικότεροι όταν εμφανίστηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Σεφτελής και μετέπειτα ο Δήμαρχος Ηλιούπολης και Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ κ. Χατζηδάκης. Οι ύβρεις μετατράπηκαν σε χειρονομίες ώσπου εμφανίστηκε το περιπολικό του αστυνομικού τμήματος, παρουσία των οποίων έγιναν οι τελευταίες χειροδικίες και ακούστηκαν από την οικογένεια του ιερέα οι τελευταίες βρισιές…

Μπράβο στον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ Χατζηδάκη, στους Αντιδήμαρχους κ. Σεφτελή και Στασινόπουλο και πάνω απ’ ολα στον συμπολίτη μας Χρήστο Κολομβούνη, που για άλλη μια φορά, υπερασπίστηκαν τη νομιμότητα στον Υμηττό!

Μπράβο σας που αντιμετωπίσατε τις βίαιες επιθέσεις, προπηλακισμους και ύβρεις του ιερέα και της οικογένειάς του χωρίς τη χρήση παρόμοιας συμπεριφοράς.

Η παρανομη ανεγερση ναου σε δασικη περιοχη του Υμηττου συνεχιστηκε σημερα παρα την απαγορευση συνεχισης των εργασιων απο το Δασαρχείο Πεντέλης. Η προκλητική συμπεριφορά της οικογενέιας του ιερέα Στυλιανού Καρπάθιου αλλά και του ίδιου, ουδόλως αρμόζει με το λειτούργημα του…

Η έγκαιρη εμφάνιση των περιπολικών του ΑΤ Ηλιουπολης σταμάτησε το επεισόδιο. Κατά τις 11:00 το πρωί, όλοι οι εμπλεκόμενοι μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για καταθέσεις και υποβολή μηνύσεων, όπου ωστόσο εμφανίστηκε και εκπρόσωπος του Δασαρχείου Πεντέλης. Σε ερώτησή μας τι είδους άδεια προσκόμισε στο δασαρχείο ο ιερέας, μας απάντησε οτι αφορούσε επισκευαστικές εργασίες στο παλιό εκκλησάκι και είχε εκδοθεί από υπηρεσία της Αρχιεπισκοπής (ναοδομία). Στο Α.Τ. Ηλιούπολης προσήλθε και ο Δασάρχης Πεντέλης, ο οποίος διαβεβαίωσε οτι έχει εκδοθεί εντολή παύσης εργασιών, για την οποία έχει ενημερωθεί και το αστυνομικό τμήμα.
Εκπροσωποι Δημοτικων Παραταξεων, Δημοτικοι Συμβουλοι και πολίτες δηλώσαμε με την παρουσία μας στο αστυνομικό τμήμα τη συμπαράστασή μας στη Δημοτική αρχή.

Απαίτησή μας παραμένει το γκρέμισμα του νεου κτίσματος και η αποκατάσταση του χώρου οπως ηταν πριν την νέα ανέγερση και τη δημιουργία του αυτοσχέδιου parking.

Οι καταθέσεις κράτησαν μέχρι το βράδυ στις 9 η ώρα περίπου…

Κι.Π.Η.- Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.