ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Σημαντική διάκριση για το 7ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης, που επιλέχτηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης, ως η καλύτερη ελληνική συμμετοχή για να σταλεί στην Ευρώπη, για την τελική βράβευση τον Ιούνιο του 2020.

Η δράση του σχολείου, που διοργανώθηκε τον περασμένο Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων EWWR 2019 με θέμα «Αλλάζω συνήθειες, μειώνω τα απόβλητά μου», είχε σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές σε θέματα ανακύκλωσης και να συμβάλει στην εκπαίδευσή τους πάνω στο τρίπτυχο «ReUse-Reduce-ReCycle».

Το παρών στη γιορτή είχαν δώσει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Γιάννης Αντζινάς.

Η ετήσια τελετή απονομής βραβείων EWWR διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 2009, όπου μια κριτική επιτροπή, που απαρτίζεται από ευρωπαίους επαγγελματίες στον τομέα του περιβάλλοντος, επιλέγει και βραβεύει τους νικητές μεταξύ των φιναλίστ για εμπνευσμένες δράσεις για την Ανακύκλωση, στα πλαίσια της EWWR.

Μπράβο στους μαθητές και στους επιβλέποντες εκπαιδευτικούς!

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.