ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας, η Ε.Σ.Α.μεΑ. αναστέλλει τις επισκέψεις της Υπηρεσίας «Διεκδικούμε Μαζί» στα Κέντρα Κοινότητας της Αττικής, έως τις 3.4.2020.

Η ΕΣΑμεΑ όλο το τελευταίο διάστημα προβαίνει σε διαρκείς παρεμβάσεις στην Κυβέρνηση και σε άλλες Αρχές προκειμένου να ληφθούν όλα τα αναγκαία και απαραίτητα μέτρα για την προστασία των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Η Υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά στα γραφεία της ΕΣΑμεΑ, όπου όλοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 8.00-16.00, στο τηλέφωνο 210 9949837 αλλά και μέσω email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , για τις όλες τις αλλαγές που προκύπτουν σε σχέση με τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.

Τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Αναπηρίας στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ.: www.esaea.gr ή www.esamea.gr.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.