ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να έγινε η αιτία να ματαιωθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις και οι παρελάσεις για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να προκαλέσει τη λήθη των Ελλήνων.

Φέτος είναι επιτακτική ανάγκη από κάθε άλλη φορά, να βγάλουμε τις ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια μας και να τιμήσουμε την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ακόμα και σε αυτές τις περίεργες συνθήκες...

Η υγειονομική απειλή του κορονοϊού αποτελεί, για τη δημοτική μας παράταξη, θέμα που υπερβαίνει τις οποίες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με τη δημοτική αρχή. Πιστεύουμε πως η τοπική αυτοδιοίκηση, όπως και στην οικονομική κρίση των προηγούμενων ετών, έτσι και τώρα, έχει καθοριστικό ρόλο και πρέπει να ανταποκριθεί για μια ακόμη φορά στον δύσκολο ρόλο της. Καθημερινά οι ανάγκες αυξάνονται, ενώ το προσωπικό μειώνεται. Η εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση θέλει αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα και δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια και επικοινωνιακά παιχνίδια.

O κορονοϊός μας έκλεισε σπίτι και πρέπει να μείνουμε μέσα για το καλό όλων μας. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναρτήσουμε στα μπαλκόνια μας την Ελληνική Σημαία.

Ελπίζουμε ότι ο δήμος θα βγάλει ανακοίνωση σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο που έχει σταλεί προς τις περιφέρειες και τους δήμους όλης της χώρας.

Τις σημαίες ψηλά λοιπόν, το οφείλουμε στους Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, αλλά είναι απαραίτητη και για την τόνωση του αισθήματος της εθνικής ομοψυχίας, την ώρα που η πατρίδα μας δοκιμάζεται για μια ακόμη φορά, τόσο στο μέτωπο της αντιμετώπισης του κορονοϊού, όσο και σε αυτό της μαζικής, οργανωμένης και συνεχούς απειλής στα χερσαία και θαλάσσια σύνορά μας. 

Γαβριήλ Αραμπατζής
Επικεφαλής Παράταξης
"Η Πόλη που θέλω"

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.