ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Την Τετάρτη 8/4/2020 η Δημοτική Κίνηση "ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη" παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηλιούπολης σημαντική ποσότητα από συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, που συγκέντρωσαν μέλη και φίλοι της κίνησης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα διαθέσει τα προϊόντα σε άτομα ή νοικοκυριά, που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια, στα πλαίσια του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Ηλιούπολης» με MIS 5001378 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020».

Στις μέρες μας, που δοκιμάζονται όχι μόνο οι ευπαθείς ομάδες αλλά η κοινωνία ολόκληρη από τις επιπτώσεις των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η πράξη αυτή αποτελεί θετικό μήνυμα και παράδειγμα προς μίμηση.

Ευχαριστούμε την Δημοτική Κίνηση "ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη" για αυτήν την ευγενική δράση εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ιωάννης Πούλος
Αντιδήμαρχος
Κοινωνικής Αλληλεγγύης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.