ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Εν όψει του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης στις 28/5//2020, καταθέσαμε επιστολή στο Δήμο Ηλιούπολης, που προσυπογράφουμε με άλλους φορείς, που αφορά την καθαίρεση:

  • του πρώην αναψυκτήριου του Δήμου Ηλιούπολης, για το οποίο εκκρεμεί τελεσίδικη απόφαση κατεδάφισης. Ζητάμε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να προβεί σε άμεση καθαίρεση του κτίσματος και αποκατάσταση του τοπίου, ως όφειλε να κάνει από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης.
  • Της αυθαίρετης κατασκευής πέριξ και άνω του παλιού παρεκκλησίου του Προφήτη Ηλία, για την οποία ζητάμε την άμεση εφαρμογή και υλοποίηση των αποφάσεων κατεδάφισης του αυθαιρέτου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, σύμφωνα και με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.

Από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου ζητάμε, στην επόμενη συνεδρίασή του στις 28/5/20 να πάρει ομόφωνα την απόφαση για άμεση καθαίρεση των δύο αυθαιρέτων κτισμάτων, για εφαρμογή της νομιμότητας και της ισονομίας.
Η προστασία της δασικής έκτασης του Υμηττού είναι υποχρέωση όλων μας!

Η εφαρμογή των Διοικητικών αποφάσεων και πράξεων είναι της Πολιτείας και εντός του ορίου του Δήμου μας είναι πρωτίστως της Δημοτικής Αρχής!

Ο Δήμος Ηλιούπολης οφείλει να συνδράμει την Αρχιεπισκοπή Αθηνών στην επίσπευση της καθαίρεσης, για την επαναφορά των πραγμάτων στην προτέρα κατάσταση, την προστασία των κατοίκων και του Υμηττού!

ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ
Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης,
Κίνητρον – Δράσεις Πολιτισμού & Αλληλεγγύης,
Κι.Π.Η. – Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης,
Πατσαβός Παναγιώτης, πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος,
Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου "Άγγελος Σικελιανός"
ΣΥΝΕΡΓΟΙ με την Ηλιούπολη – Δημοτική παράταξη Ηλιούπολης

Κι.Π.Η.- Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης
Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη  
Τ.: 2109730215 • K.:6944683652
F.: 2118005508, 2109718162

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.