ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Η χρονιά που θα αφήσουμε πίσω μας σε λίγες εβδομάδες ήταν μια δύσκολη χρονιά. Η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση συνεχίζεται σε ολόκληρο τον πλανήτη με αβέβαιη ακόμη ημερομηνία λήξης, αλλά αισιοδοξία για ένα χαρμόσυνο τέλος καθώς, όπως όλα δείχνουν, είμαστε κοντά στο πολυαναμενόμενο εμβόλιο.

Η υγειονομική αυτή κρίση οδήγησε σε Οικονομική κρίση και αυτό είναι το επόμενο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κλήθηκε να διαχειριστεί τις συνέπειες της πανδημίας ενώ καμία Κυβέρνηση από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα δεν έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο. Με θάρρος και εγρήγορση πήραμε από την αρχή αναγκαία αλλά εύστοχα μέτρα. Και θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση. Αυτό αποτυπώνεται και στον Προϋπολογισμό που ψηφίστηκε την Τρίτη 15/12, ο οποίος προβλέπει άνοδο των δαπανών για την Εθνική Άμυνα, αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών πόρων, παροχή δεύτερης ευκαιρίας στους δανειολήπτες, προσλήψεις στην Παιδεία και στην Υγεία, προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και το κυριότερο, αύξηση της ιδιωτικής κατανάλωσης.

Οι χώρες της Ευρώπης «κλείνουν» η μία μετά την άλλη. Η Ελλάδα θα μείνει όρθια και η ελληνική οικονομία θα είναι μία οικονομία προς μίμηση. Το 2021 θα είναι το έτος της ανάκαμψης, των μεταρρυθμίσεων, της απασχόλησης και της οικονομικής ανάπτυξης.

Βασίλης- Πέτρος Σπανάκης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Β3΄Νοτίου Τομέα Αθηνών

Πολιτικό Γραφείο: 210 48 36000
https://vspanakis.gr/blog/- email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: vspanakis

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.