ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης δημιούργησε ένα νέο θεματικό κανάλι στο «Youtube» με τίτλο «Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη 2020» και μέσω αυτού θα προσφέρει στους δημότες μια ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη συλλογή με περισσότερες από 50 εκπομπές, με στόχο με αυτόν τον καινοτόμο τρόπο να φθάσει σε κάθε σπίτι της πόλης, το εορταστικό κλίμα και η μαγεία των χριστουγεννιάτικων ημερών.

Σας καλούμε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι του Δήμου και στις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής να απολαύσετε ψηφιακά διάφορα ενδιαφέροντα θέματα:

  • Καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα.
  • Εκπομπές με συνταγές γιορτινών γλυκών που φτιάχνουν ζαχαροπλαστεία και φούρνοι της πόλης.
  • Συνταγές γιορτινών εδεσμάτων από καταστήματα εστίασης της πόλης.
  • Ευχές και κάλαντα από τοπικούς συλλόγους.
  • Προτάσεις για βιβλία, για ομορφιά και ευεξία, συμβουλές για την διατροφή μας, από επαγγελματίες της πόλης.
  • Δράσεις των αθλητικών ομάδων μας
  • Παραστάσεις Θεάτρου Σκιών «Καραγκιόζη», παιδικές ταινίες, παιχνίδια με τα Ξωτικά και τον Άγιο Βασίλη και πολλές – πολλές άλλες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Οι εκπομπές γυρίστηκαν στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, σε άλλους δημοτικούς χώρους και σε καταστήματα της πόλης, από επαγγελματίες εικονολήπτες, ηχολήπτες και παρουσιαστές- ηθοποιούς υπό την επίβλεψη σκηνοθέτη και με αυστηρή τήρηση των κανόνων προστασίας κατά της πανδημίας.

Οι νέες εκπομπές θα ανακοινώνονται στα επίσημα ψηφιακά μέσα του Δήμου, ήδη διαφημίζονται με σποτ σε 2 ραδιοφωνικούς σταθμούς και με έντυπο υλικό, αφίσες και 20.000 16σέλιδα φυλλάδια που διανέμονται σε δημοτικά κτίρια, σε καταστήματα της πόλης, κατ΄οίκον στους πολίτες και με πόστερ σε στάσεις λεωφορείων στον Δήμο.

Σας προσκαλώ να περάσετε τέλεια στις ξεχωριστές διαδικτυακές εκδηλώσεις μας, στο κανάλι «YouTube» του Δήμου μας «Χριστούγεννα Ηλιούπολη 2020».

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές!

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.