ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Λόγω των μέτρων για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, που έχουν επηρεάσει την καθημερινότητα όλων μας, έτσι και φέτος δεν θα γίνει η καθιερωμένη παρέλαση και όλες οι επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, αλλά θα τελεστεί η καθιερωμένη Δοξολογία & η κατάθεση στεφάνων με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821:

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021:

Γενικός Σημαιοστολισμός των καταστημάτων του Δήμου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, των Οργανισμών, καθώς και των ιδιωτικών καταστημάτων, των οικιών, των οδών και των πλατειών μέχρι και τη δύση της 25ης Μαρτίου.

Φωταγώγηση το βράδυ της 24ης και 25ης Μαρτίου των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. των Οργανισμών.

Ώρα 11:00 Επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ώρα 11:30 Κατάθεση Στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

Σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των Ενδόξων Ηρώων.

Εθνικός Ύμνος.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.