ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Οι πρωτοβουλίες της Κυψέλης Εθελοντών του Δήμου Ηλιούπολης για την προστασία και την σωματική ακεραιότητα της γυναίκας συνεχίζονται με ενα νέο δωρεάν σεμινάριο Γυναικείας Αυτοάμυνας «Stay Away».

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο σεμινάριο γυναικείας αυτοάμυνας με θεωρητικές γνώσεις και πρακτική εφαρμογή τεχνικών και τακτικών αντιμετώπισης του πιο διαδεδομένου συστήματος αυτοάμυνας Krav Maga.

Το «Stay Away» είναι ένα πρόγραμμα-εργαλείο για κάθε γυναίκα ενάντια στη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση κι έχει σχεδιαστεί από την IKMF, τη μεγαλύτερη διεθνή ομοσπονδία Krav Maga με πάνω από 100.000 συμμετέχουσες σε όλο τον κόσμο.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 έως 13:30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 7ου Γυμνασίου Ηλιουπολης (Πουσουλιδου 18).

Το «Stay Away» είναι ανοιχτό για όλες τις ενδιαφερόμενες Ηλιουπολίτισσες άνω των 16 ετών.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Γιώργος Βουδούρης, Expert και Lead Civilian Instructor της IKMF, ο οποίος εξειδικεύεται στον γυναικείο τομέα.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην συγκεκριμένη φόρμα

Οι συμμετέχουσες θα πρέπει να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα με αθλητική περιβολή, ένα μπουκαλάκι με νερό και μία πετσέτα.

Πληροφορίες Κυψέλη Εθελοντών: 210 9732282

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.