ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται σταθερά δίπλα στους συμπολίτες και διοργανώνει σημαντικές δράσεις με δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε συνεργασία με το «Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων» και με τον «Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα» και σας προσκαλεί στη β’ φάση συμμετοχής στην κοινωνική αυτή πρωτοβουλία.

Κάθε ενδιαφερόμενος με μυοσκελετικά προβλήματα ή οστεοπόρωση μπορεί να δηλώσει συμμετοχή από 21 Νοεμβρίου 2022 έως 2 Δεκεμβρίου 2022, στο τηλέφωνο 2109970009, εργάσιμες ημέρες από 10:30 έως 13:30 και να κλείσει ραντεβού για εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης, που θα γίνουν την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, από 10:30 έως 13:30, υπό την ιατρική επίβλεψη της Ενδοκρινολόγου κας Γεωργίας Κόλλια.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη συγκεκριμένη φόρμα.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της. Ας αξιοποιήσουμε την ευκαιρία αυτή για δωρεάν προληπτικό έλεγχο οστικής πυκνότητας.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.