ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με το CSI Institute διοργανώνουν και σας προσκαλούν στην Ημερίδα με θέμα «10 κανόνες του Διαδικτύου», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στις 17:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου ΓΕΛ Ηλιούπολης (Αλ. Παπαναστασίου 12).

Η Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωάννα Σκλαβενίτη σημειώνει ότι «συνεχίζονται οι ημερίδες που πραγματοποιούνται στα σχολεία της πόλης μας και είναι προσανατολισμένες στους μαθητές με σκοπό την ενημέρωση και την πρόληψη πάνω σε θέματα Διαδικτύου».

Οι μαθητές εξοικειώνονται στην ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο, ξεκινώντας με την εκπαίδευση των δέκα κανόνων του Διαδικτύου που πρεσβεύει το Ινστιτούτο, στα social media, τους κανόνες εμπλοκής και τους κινδύνους που ελλοχεύουν, όπως και στον κίνδυνο εθισμού στο Διαδίκτυο και στα online video games.

Εκτός από τα παραπάνω, θίγονται -μεταξύ άλλων- θέματα όπως εκφοβισμός (bullying και cyberbullying) και κακοποίηση (ψυχολογική, σωματική, σεξουαλική).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Ημερίδα με θέμα «10 κανόνες του Διαδικτύου» από το CSI

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.