ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες οι γονείς στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας, βλέπουμε με ανησυχία και οργή την υποβάθμιση του διατροφολογίου των παιδιών μας, καθώς απουσιάζει παντελώς από το μεσημεριανό γεύμα το μοσχάρι.

Στα ερωτήματα των γονιών και σε σχετική ενημέρωση σε παιδικό σταθμό πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει ζήτημα με τον προμηθευτή, καθώς παραδίδει κρέας κατώτερης ποιότητας από αυτό που ορίζεται από τις οδηγίες και που αρμόζει να καταναλώνουν βρέφη και νήπια.  

Προς τιμήν τους οι εργαζόμενοι στις δομές προσχολικής αγωγής του Δήμου μας δεν βάζουν στο ζύγι την υγεία και την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών και ζητούν άμεσα να λυθεί το ζήτημα.

Η Δημοτική Αρχή έχει τεράστιες ευθύνες για το ζήτημα ότι το διαιτολόγιο των παιδιών μας είναι ελλιπές. Τεράστιες ευθύνες ότι δεν έχει προχωρήσει άμεσα, χθες, στη λύση του ζητήματος και αφήνει εδώ και δυο βδομάδες με ελλείψεις τους παιδικούς σταθμούς. Θυμίζουμε ότι ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και το Φθινόπωρο στους παιδικούς σταθμούς με τη διοίκηση να μας ενημερώνει ότι το θέμα έχει διευθετηθεί.

Κάνουμε σαφές ότι δεν θα ανεχτούμε καμία υποβάθμιση στη βασική ανάγκη σωστής και ισορροπημένης διατροφής των παιδιών μας, ειδικά για τις τόσο μικρές και τρυφερές ηλικίες. Εμείς οι γονείς τους κάνουμε τα πάντα για να μεγαλώσουν με ασφάλεια, υγιή και δεν θα αφήσουμε κανένα και τίποτα να μειώσει έστω και στο ελάχιστο αυτά που δικαιούνται! Απαιτούμε εδώ και τώρα να υπάρξει λύση στο ζήτημα.

Θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας και αυτό θα διεκδικήσουμε!

Καλούμε όλους τους γονείς των παιδιών των παιδικών σταθμών του Δήμου μας σε
συνάντηση την Κυριακή 4 Ιούνη στις 11.00 π.μ. στην παιδική χαρά στο Άλσος Δημήτρης Κιντής
για να οργανώσουμε από κοινού τις πρωτοβουλίες μας για να έχουν τα παιδιά μας την προσχολική αγωγή που τους αξίζει!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.