ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης του γενικού́ πληθυσμού́ στις Πρώτες Βοήθειες, αλλά́ και ομάδων που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης, το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων -Προαγωγής Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (ΕΔΟΚ) υλοποιούν πρόγραμμα εκπαίδευσης-σεμινάριο στην «Καρδιο - αναπνευστική Ανάνηψη» και σε «Ξένο σώμα στο λάρυγγα- πνιγμονή» το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ. στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μαρίνου Αντύπα και Σοφοκλή Βενιζέλου)

Στο τέλος του Σεμιναρίου  θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες η βεβαίωση παρακολούθησης και ένα έντυπο αξιολόγησης των μαθημάτων.

Η μεγάλη εκστρατεία που διενεργείται έχει ως κεντρικό σύνθημα «η Γνώση σώζει Ζωές» και η παρουσία όλων κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για τη βοήθεια στον συνάνθρωπο. Το μήνυμα «η Γνώση Σώζει Ζωές» υιοθετείται πλήρως από το Δήμο Ηλιούπολης και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Κοινωνικής του πολιτικής.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το σεμινάριο επικοινωνείτε με την κα. Νίκου στο τηλέφωνο 2109970055 6971561953

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.