Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης έπειτα από συκοφαντικά δημοσιεύματα από τοπικό blogspot και απειλές μέσω των social media κατά μελών του Δ.Σ. του, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία προειδοποιεί τους υπεύθυνους.

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής, το δίκτυο του ΟΚΑΝΑ και άλλους φορείς, διοργανώνει για το Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, το πρόγραμμα της «Ακαδημίας Γονέων».

Σήμερα εντοπίστηκαν 2 οικογενειακά σχετιζόμενα θετικά κρούσματα στο 7ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης και στην Γ’ τάξη του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στο προσωπικό του γυμναστηρίου «Παλλάδιον» στην Ηλιούπολη, το οποίο η επιχείρηση με υπευθυνότητα ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στο Facebook.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης με προσωπικό του μήνυμα αποχαιρέτησε τη συμπολίτισσά μας Πηνελόπη Λούβαρη - Γάσπαρη που "έφυγε" σήμερα...

Η «Φοιτητική Γραμμή», που από πέρσι συνδέει την Ηλιούπολη με την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη, είναι έτοιμη να λειτουργήσει και φέτος.

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στo πλαίσιo της κοινωνικής του πολιτικής και με στόχο την ελάφρυνση των βεβαρυμένων οικογενειακών προϋπολογισμών, προγραμματίζει και φέτος τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων – Λυκείου του Δήμου Ηλιούπολης.

Το Σωματείο εργαζομένων στο δήμο Ηλιούπολης, χαιρετίζει τους μαθητές, που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή, απαιτώντας να παρθούν τώρα ουσιαστικά μέτρα προστασίας σε κάθε σχολείο.

Αυτές τις ημέρες τα περισσότερα λύκεια και γυμνάσια στο δήμο μας είναι υπό κατάληψη, όπως και στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης και των συστημικών ΜΜΕ να συκοφαντήσουν τις μαθητικές καταλήψεις και να εμφανίσουν τους μαθητές ως «αρνητές της μάσκας» ή απλά «μπάχαλους», η αλήθεια είναι πως τα σχολεία και οι μαθητές/τριες αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.