ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Αγαπητοί συμπολίτες,
προκειμένου να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις περί δήθεν επανασύνδεσης μου με την παράταξη του Δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου, δηλώνω κατηγορηματικά πως ουδέποτε μου τέθηκε σχετικό θέμα από τον ίδιο ή από συνεργάτη του.

Επίσης, από τη δική μου πλευρά  δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένταξης μου στην παράταξη του για τους δύο βασικούς λόγους.

1.   Στην παραίτηση μου στις 13/10/2016 ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ανάμεσα σε άλλα απευθυνόμενος στον ίδιο το Δήμαρχο και στην παράταξη του, ζήτησα δίνοντας τον απαραίτητο χώρο (χωρίς εμένα πλέον), όπως και το χρόνο, η παραίτηση μου να αποτελέσει «μία καλή ευκαιρία να γίνουν όλες αυτές οι διορθώσεις που είναι απαραίτητες, σε  πολιτικές αλλά και σε προσωπικές  συμπεριφορές, ώστε να επανακτηθεί η χαμένη επικοινωνία και η σχέση με τους πολίτες».

Δύο ολόκληρα χρόνια δεν άλλαξε τίποτα και όχι μόνο αυτό, οι τελευταίες εξελίξεις και οι αποχωρήσεις δύο Αντιδημάρχων και δύο Δημοτικών Συμβούλων από την παράταξή του, κατέδειξαν με τον πιο ηχηρό τρόπο τους υπεύθυνους, τις παθογένειες και τα προβλήματα αυτής της παράταξης.

2.   Η απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Βαλασόπουλου προς το πρόσωπο μου, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και εκτός αυτού,  δεν δημιούργησαν ούτε μία στιγμή από την πλευρά του τις προϋποθέσεις για επαναπροσέγγιση.

Με τις υβριστικές και απαξιωτικές εκφράσεις του και τις συνεχείς υποδείξεις του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλία Πανταζόπουλο να παρεμποδίζει τη λειτουργίας μου ως δημοτικού συμβούλου στις συνεδριάσεις μας, προσπαθούσε μάταια να μετατρέψει τις πολιτικές μας διαφωνίες σε προσωπικές. Όλοι πλέον γνωρίζουν....

Τα προβλήματα της πόλης μας δεν θα βρουν τη λύση τους αν θα επιστρέψω στην παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη». Εάν υπήρχε έστω και μία περίπτωση θα παρέβλεπα τα πάντα και θα το έκανα.

Η πόλη μας και η κοινωνία της χρειάζονται ισχυρές ανατροπές σε προσωπικές συμπεριφορές και σε λειτουργίες.

Ο Δήμος πρέπει να διοικηθεί με διαφάνεια και σαφή προσανατολισμό κάτι που δεν ισχύει τα τελευταία χρόνια.

Το Μάιο του 2019, πρέπει να υπάρξει αλλαγή σελίδας και σε αυτή την προσπάθεια και θα συμμετάσχω και θα πρωταγωνιστήσω, ώστε να δοθεί η στερημένη δυνατότητα σε ευρύτερες υγιείς, κοινωνικές και παραγωγικές  τοπικές δυνάμεις, να οδηγήσουν την πόλη και την κοινωνία μας στη νέα εποχή.

Κώστας Γ. Σεφτελής
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης
τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου & Αντιδήμαρχος

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.