ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Χθες στις 30/01/2019, δόθηκε συνέντευξη τύπου, της Δημοτικής Κίνησης ΗΛΙΟΥ-Πόλις και του υποψήφιου Δήμαρχου Χρήστου Κοκοτίνη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου «Κ. Κονδύλης».

Πλαισίωσαν τον Υποψήφιο  Δήμαρχο ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος της Δημοτικής Κίνησης Παναγιώτης Πατσαβός και ο δικηγόρος, μέλος της νομικής ομάδας του Νίκου Καραβέλου που υποστήριξε την υπόθεση της δημόσιας περιουσίας στον Δήμο μας, Γιάννης Βρεττός

Παρουσιάσθηκαν οι θέσεις της Δημοτικής Κίνησης για τη Δημόσια περιουσία και το θέμα των ακινήτων του Δήμου, που βρίσκονται στη διαχείριση της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης απαντήθηκε πλήθος ερωτήσεων των τοπικών δημοσιογράφων της πόλης.

Τονίσθηκε ότι, η Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-Πόλις, συμμετείχε διαχρονικά σε όλους τους αγώνες για τη διεκδίκηση της Δημόσιας περιουσίας με σκοπό την αξιοποίησή της για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ιδιαίτερα επισημάνθηκε, μεταξύ των άλλων, η ενότητα που απαιτείται και ο στρατηγικός σχεδιασμός που πρέπει να υπάρξει, για να επιτευχθεί ο στόχος της παραχώρησης των ακινήτων της Ηλιούπολης στο Δήμο, πολιτική που εκφράζεται και με το σύνθημα της Δημοτικής Κίνησης «Ενώνουμε την Ηλιούπολη».

Το Γραφείο Τύπου

Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη
Ηρακλείτου 1, Ηλιούπολη, 163 45
Τηλ.: 211.21.39.536 - Fax: 211.21.39.536 
www.iliou-polis.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.