ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Το Δημοτικό Συμβούλιο της 30.1.2020, μετά από πρωτοβουλία της δημοτικής μας Κίνησης και δημοτικών συμβούλων άλλων παρατάξεων σχετικά με θέματα των ΑμΕΑ στην πόλη, ομόφωνα ενέκρινε την πρότασή μας για την δημιουργία επιτροπής με σκοπό να καλύψει το μέχρι τώρα κενό δράσης στο θέμα και να συμβάλει στην λύση προβλημάτων που δυσκολεύουν τη ζωή των Ατόμων ΜΕ Ειδικές Ανάγκες στην πόλη (προσβασιμότητα, πεζοδρόμια, διαγραμμίσεις, συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων κ.α.).

Στην Επιτροπή, σύμφωνα και με την πρότασή μας, θα συμμετέχουν μέλη του δημοτικού συμβουλίου και φορείς των ΑμΕΑ της πόλης. Στο πλαίσιο της απόφασης το Δημοτικό Συμβούλιο κάλεσε τις παρατάξεις να υποβάλλουν προτάσεις στην επόμενη συνεδρίαση, οπού θα γίνει και η σύσταση της επιτροπής.

Το Γραφείο Τύπου

Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη
Ηρακλείτου 1, Ηλιούπολη, 163 45
Τηλ.: 211.21.39.536 - Fax: 211.21.39.536 
www.iliou-polis.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.