ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Στην αρχή ανάληψης των καθηκόντων του ως πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ, ο κ. Πανταζόπουλος, περιέγραφε στους δημοτικούς συμβούλους με τα πιο μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση του οργανισμού. Χαμηλά έσοδα, μεγάλα λειτουργικά κόστη και έλλειψη ελέγχου των εγκαταστάσεων συντελούσαν μία εικόνα αποσύνθεσης.

Λίγο καιρό αργότερα, ο ΠΑΟΔΗΛ ψήφισε το εξής εξωφρενικό: Παραχώρηση σε ιδιώτη ενός ολόκληρου, σύγχρονου θεάτρου, του Άλσους Δ. Κιντής για μόλις 100 ευρώ την ημέρα για διάστημα ενός μήνα (Ιούνιος - Ιούλιος 2020). Ήταν ένα θέμα το οποίο ο επικεφαλής της παράταξης μας, Γαβριήλ Αραμπατζής, είχε καταψηφίσει και αναδείξει δημόσια.

Στις 2 Ιουλίου, ο Δήμος πραγματοποίησε άλλη μία οικονομική ενίσχυση ύψους 70.000 ευρώ στον ΠΑΟΔΗΛ.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι σαφές:

Πώς γίνεται ο κ. Πανταζόπουλος να μιλάει για οικονομική δυσπραγία όταν ο ίδιος εισηγείται την παραχώρηση τεράστιων δημοτικών υποδομών αντί πινακίου φακής, την ίδια ώρα που ζητά από τους δημότες να καλύψουν την «αιμορραγία» του ΠΑΟΔΗΛ από τις τσέπες τους;

Ελπίζω η απάντηση να μην δοθεί μόνο σε εμένα ως δημοτικός σύμβουλος και στην παράταξη «Η Πόλη που θέλω», αλλά κυρίως στους δημότες που απαιτούν χρηστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου και των νομικών προσώπων του

"Η Πόλη που θέλω"
Θανάσης Αθανασίου
Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.