ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης για την κυβερνητική προσπάθεια αύξησης του ΚΥΤ σε 400αρι και παράλληλα τη δημιουργία Διαδημοτικού Νεκροταφείου.

Δείτε ολόκληρη τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τις θέσεις όλων των παρατάξεων.

Ενός Νεκροταφείου, δώρο στο Δήμο Αλίμου ουσιαστικά, σε βάρος το ορεινού όγκου του Υμηττού με ένα αντιπεριβαλοντικό σχέδιο, ένα σχέδιο που φέρει τον απίστευτο τίτλο "Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων".

Ο Υμηττός ως επιχειρηματικό παίγνιο γης από κυβερνήσεις και Δημάρχους είναι έργο διαχρονικό, πόσο μάλλον σήμερα που φουντώνουν οι αστικοί σχεδιασμοί που θέλουν την Αττική ως τουριστικό και διαμετακομιστικό κέντρο της νέας φάσης της καπιταλιστικής ανάπτυξης!

Στην βάση αυτών των σχεδιασμών ο Υμηττός ετοιμάζεται να λειτουργήσει ως «μπαλκόνι» της επένδυσης του ΛΑΤΣΗ στο Ελληνικό και της «Αθηναϊκής Ριβιέρας» με τις ευλογίες και τις πρωτοβουλίες του ΣΠΑΥ και των Δημάρχων της περιοχής.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.