ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Κε Δήμαρχε, τα παιδιά (και όχι μόνο αυτά) περιμένουν ακόμα...

Ενώ τα παιδιά περιμένουν ακόμα τα αποτελέσματα από τον διαγωνισμό με τίτλο «Στην Ηλιούπολη Μένουμε Σπίτι Δημιουργικά» (διαγωνισμός για όσο διάστημα τα σχολεία παρέμειναν κλειστά λόγω κορωνοϊού https://bit.ly/3mJXc9G), ο Δήμαρχος, με νέα ανακοίνωση, καλεί τους μικρούς φίλους να συμμετέχουν στο e-κυνήγι Θησαυρού (https://bit.ly/32So7bA), αλλά ξέχασε να ανακοινώσει την έναρξη του παιχνιδιού και με νέα ανακοίνωση την αναβάλλει.

Το κυνήγι του θησαυρού ήταν ένα παιχνίδι στο πλαίσιο δράσεων της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας», κατά την οποία δυστυχώς δεν έγινε καμία δράση σε αυτή την πόλη με τα έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα. Περιμένουμε την ολοκλήρωση της μελέτης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και την υλοποίησή της για να κινηθούν τα ποδήλατα με ασφάλεια και στην πόλη μας.

Δήμαρχε, καλό θα ήταν την περίοδο αυτή να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αφήσετε στην άκρη τα επικοινωνιακά τρικ. Θα πρέπει να υπάρχει συνέπεια λόγων και πράξεων, ειδικά όταν οι ανακοινώσεις αφορούν παιδιά.

Είχαμε επισημάνει ότι η παρούσα διοίκηση θα δυσκολευτεί να ανταποκριθεί στα απλά και καθημερινά προβλήματα. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε με τον πρώτο χρόνο διοίκησης. Η σημερινή διοίκηση εκλέχθηκε υποσχόμενη τη βελτίωση της καθημερινότητας και κάνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτά τα οποία είχαν πει προεκλογικά, προδίδοντας τις ελπίδες και τις προσδοκίες των πολιτών που τους εμπιστεύτηκαν και τους πίστεψαν.

Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.

Δημοτική παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω»

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.