ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

115 προσλήψεις στις 5 Ιανουαρίου, 17 προσλήψεις στις 25 Ιανουαρίου.
Δεν είναι η πρώτη φορά που επισημαίνουμε ότι αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη, λόγω της πανδημίας, περίοδο που διανύουμε όλοι, η δημοτική αρχή, αντί να δει την ουσία των προβλημάτων και να σταθεί αρωγός στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στην τοπική κοινωνία που πλήττεται, αντιμετωπίζει την κρίση ως ευκαιρία να προωθήσει τα μικροπολιτικά της συμφέροντα.

Αυτήν τη φορά δεν θα αναφερθούμε σε απευθείας αναθέσεις που έχουν γίνει από το δήμαρχο, αλλά σε «επείγουσες» προσλήψεις.

Δεύτερη φόρα μέσα στο 2021 (και είμαστε ακόμα στον Ιανουάριο) η οικονομική επιτροπή εγκρίνει πρόσληψη εργαζομένων για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών, χωρίς καμία επίσημη πρόσκληση. Δεν υπάρχει καμία διαφάνεια στις διαδικασίες, αφού το ποιοι θα προσληφθούν είναι προαποφασισμένο, η επιλογή έχει γίνει ήδη από τη διοίκηση.

Η αδιαφάνεια αποτελεί βάναυσο χτύπημα στην ισονομία των πολιτών και στον σεβασμό της τοπικής μας κοινωνίας. Οι άνεργοι συμπολίτες μας δεν θα κληθούν ποτέ να υποβάλλουν αιτήσεις, ενώ οι υπηρεσίες του δήμου σύντομα θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της υποστελέχωσης και της αδυναμίας αντιμετώπισης της κρίσης της πανδημίας, αφού οι νεοπροσληφθέντες σίγουρα θα μετακινηθούν σύντομα σε θέσεις γραφείων.

Εμείς εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για ένα Δήμο με διαφάνεια, με ίσες ευκαιρίες για όλους, για ένα Δήμο όλων των δημοτών.

Για την "Πόλη που θέλω"
Ο επικεφαλής
Γαβριήλ Αραμπατζής

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.