ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Με μεγάλο προβληματισμό αντιληφθήκαμε τα γεγονότα που παραθέτει το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης με την ανακοίνωσή του.

Η ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη στέκεται ενάντια σε κάθε πρακτική που καταγγέλλει η ανακοίνωση, βρισκόμαστε αλληλέγγυοι με το Σωματείο Εργαζομένων και θα στηρίξουμε με κάθε μας δύναμη την κινητοποίηση που καλεί και τις διεκδικήσεις του.

Η αυταρχική συμπεριφορά του αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας δεν μας ξενίζει καθώς είναι νωπή η ανάμνηση του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης στο οποίο ο εν λόγω αντιδήμαρχος επιτέθηκε φραστικά σε αντιπροσωπία συμπολιτών μας που παρίστανται για διαμαρτυρία σε τοπικά ζητήμα, συμπεριφορά η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημοτικού μας συμβούλου Π. Μανιάτη.

Απορία μας προκαλεί, ωστόσο, το γεγονός πως ο δήμαρχος Ηλιουπόλεως δεν έχει ζητήσει την παραίτηση του αντιδημάρχου αλλά φαίνεται μέχρι στιγμής να υποθάλπει τη συμπεριφορά αυτή.

  • Στηρίζουμε το κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης για 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 15/04/2022 και συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο.
  • Απαιτούμε την αποπομπή του αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Σταύρου Γεωργάκη από τη θέση αυτή.

Μαχόμενη Ηλιούπολη (ΜΑΧΗ)

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.