ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

H παράταξη "Η Πόλη που θέλω" ήταν η μόνη που καταψήφισε την πρόταση της διοίκησης στην Οικονομική Επιτροπή να αυξήσει, από τη νέα χρονιά, κατά 25% στην Α Ζώνη και Β Ζώνη και 33% στη Γ Ζώνη, το τέλος κατάληψης κοινόχρηστων χώρων που πληρώνουν τα μαγαζιά.

Η δημοτική παράταξη θεωρεί ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, οι μαγαζάτορες χρειάζονται επιπλέον στήριξη και όχι ακόμα ένα χαράτσι που θα τους γονατίσει και θα τους οδηγήσει σε λουκέτα.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Γαβριήλ Αραμπατζής καλεί τη διοίκηση του δήμου να μην προχωρήσει στην αύξηση των τελών, ενώ παράλληλα τονίζει κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί καταστηματάρχες και που ο δήμος -ίσως σκοπίμως- δεν επικοινώνησε: ότι τα μαγαζιά είχαν δικαίωμα να λάβουν έκπτωση 50% στα τέλη, σε περίπτωση που δεν αυξήσουν τα τετραγωνικά μέτρα λόγω κορονοϊού, σύμφωνα με σχετικό Νόμο 4688/20 που παρατάθηκε μέχρι την 15η Ιανουαρίου 2023.

Δημοτική Παράταξη
"Η Πόλη που θέλω"

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.